English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Улична акција во рамки на кампањата ПОТПИШУВАМ

Во центарот на Скопје, кај споменикот на Мајка Тереза, на 10.12.2013, последен ден од „16 дена активизам против родово базирано насилство“, НСРР спроведе улична акција на која граѓаните се потпишуваа на постерот и беа информирани за кампањата ПОТПИШУВАМ и потребата од ратификација на Конвенцијата против насилство врз жената.

Фотографии од акцијата може да погледнете овде.

 

Донатори
Членка на: