Македонски (Macedonian)
Banner
Banner
Banner

Награди

Municipalities

Banner

Organizational structure

ТИМ - ИЗВРШНА КАНЦЕЛАРИЈА


Претседателка и застапник на НСРР е Савка Тодоровска.

Таа е препознатливо лице кога се зборува за женските права во Македонија и во регионот, со 20 годишно искуство во областа.

 

Donors
Member of: