English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Организациска структура

ТИМ - ИЗВРШНА КАНЦЕЛАРИЈА


Претседателка и застапник на НСРР е Савка Тодоровска.

Таа е препознатливо лице кога се зборува за женските права во Македонија и во регионот, со 20 годишно искуство во областа.

 

Донатори
Членка на: